ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μία συνεχή διαδραστική σχέση ασθενούς, νοσηλευτή και ιατρού στον ίδιο χρόνο αλλά σε διαφορετικούς χώρους.

 

  • 1. Τα άτομα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα υποβληθούν αρχικά σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο (κλινική εξέταση, υπέρηχος καρδιάς στο ιατρείο ή και στο σπίτι με φορητό μηχάνημα υπερήχων, ηλεκτροκαρδιογράφημα, έλεγχος και καταγραφή αγωγής) και θα δημιουργείται o ιατρικός ηλεκτρονικός φάκελος ασθενή


  • 2. Στη συνέχεια μπαίνουν σε προγραμματισμένο έλεγχο παρακολούθησης στο σπίτι με τουλάχιστον μία επίσκεψη το μήνα. Εκεί θα πηγαίνει νοσηλευτής όπου κάθε φορά θα ενημερώνεται για την γενική κατάσταση του ασθενούς και θα καταγράφει μέσω ειδικών ιατρικών μηχανημάτων τηλεϊατρικής την ΑΠ, το σάκχαρο, τη θερμοκρασία σώματος, το οξυγόνο αίματος (οξυμετρία) και θα κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα.
  • 3. Όλα τα δεδομένα την ίδια στιγμή καταγράφοναται μέσου Bluetooth σε tablet με ειδικό λογισμικό που διαθέτει ο νοσηλευτής και ταυτόχρονα μεταφέρονται μπροστά στον υπολογιστή του γιατρού.


  • 4. Ο γιατρός θα έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα την ίδια στιγμή όπου και αν βρίσκεται και συγχρόνως μπορεί να δίνει οδηγίες στον ασθενή


  • 5. Μέσω αυτής της "φιλοξενίας" στο σπίτι τους, δημιουργούμε ένα κανάλι συνεχούς επικοινωνίας τόσο με τον ασθενή, όσο και με τους συγγενείς του στα πλαίσια καλύτερης συνεργασίας, κατανόησης και αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.